Tiedättehän kuinka erotilastot ottavat kunnon kiihdytyksen kesälomien jälkeen? Kun lomalla viimein joudutaan nokakkain, eikä ristiriitoja pääsekään pakoon? Vuoden aikana maton alle lakaistut ikävyydet alkavat tursua esiin, eikä niitä pidä siellä jeesusteippikään. Kauan odotettu laatuaika muuttuukin taistelukentäksi.

No, ei meillä kuitenkaan. :D

Päivisin olemme toki töissä näinä kahtena viikkona, mutta ensimmäisen kerran vuoteen meillä on ollut mahdollisuus viettää jokainen vapaahetki aivan kahdestaan. Kahdelle yksinhuoltajalle tilaisuus on harvinainen, ja sitä on vaikea selittääkään sellaiselle joka ei ole vastaavassa tilanteessa ollut. Tämä on lomaa, voin ehdottomasti vakuuttaa.

Odotuksia oli siis ainakin minun puoleltani paljon, ja ne ovat kaikki täyttyneet. Ihan vain nukkumisella, hyvällä ruualla, läheisyydellä ja juttelulla. Muuta ei tarvita. Maton alta ei ole löytynyt mitään, vaikkei se sinänsä edes yllätys ole.

Ehkä olemme oppineet molemmat jotakin aiemmista parisuhteista. Tai sitten meillä on vain käynyt kaikkien aikojen munkki. Ken tietää.